Grodkungens trolleriföreställning

GRODKUNGENS TROLLERIFÖRESTÄLLNING

För barn 3- 8 år

frogkingposter

CLOWNEN GRODKUNGEN är bäst på precis allting. Det tycker han i alla fall själv. Alldeles speciellt bra är han på att trolla. Nu vill han bjuda alla barnen på en trolleriföreställning! Men saker går inte alltid som han har tänkt sig – speciellt inte då magin ibland lever sitt eget liv och spelar Grodkungen spratt. Och inte blir det bättre heller av att Grodkungen kan ha ett hiskeligt humör…

Under en dryg halvtimme fylld av skratt bjuds barnen på en trolleriföreställning där precis allt går fel. Föreställningen är interaktiv och både barn och vuxna involveras. Improvisation varvas med slapstick och häpnadsväckande trolleritrick, och då föreställningen är helt utan tal kan den förstås av alla över hela världen.

Föreställningen kan spelas på allt ifrån stora utomhusscener, uppsökande på bibliotek, förskola eller skolor, under events på köpcentrum eller fester.

grodisramla

GRODKUNGENS TROLLERIFÖRESTÄLLNING skapades för att spelas på barnhem runt om i Kina i samarbete med Clownr utan gränser. I Sverige har föreställningen spelats på asylboenden, barnsjukhus, skolor och förskolor. Grodkungen har även spelat tillsammans med clownen Popo med Clowner utan gränser i Indien, Nepal och på Lesbos i Grekland.

Efter föreställningen stannar Grodkungen gärna kvar och hälsar på barnen. Skådespelaren berättar också gärna om sina resor och möten med underpriviligierade barn om önskemål om detta finns.

Förberedelsetid: 60 min. Vid flera föreställningar krävs 45 min paus emellan.

Medverkande: Björn Dahlman

Föreställningen skapad av: Björn Dahlman & Rupesh Tillu

Kontakt:  info(snabel-a)bananteatern.se